Radio Signaal

Radio Signaal is ons radioprogramma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat uit interviews, columns, nieuwsberichten en de agendarubriek. U kunt live afstemmen op de donderdagochtend, of de uitzending beluisteren op een moment dat het u schikt. Informatie over de eerstvolgende uitzending kunt u vinden op de homepage van deze website (onder Actueel).

Live

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur (nieuw tijdstip sinds 1 januari 2015) is Radio Signaal te beluisteren op SALTO Omroep Amsterdam.

  • Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of  FM kanaal 106,8 (ether)
  • Overal ter wereld via de live stream op internet

Eerdere uitzendingen beluisteren

U kunt eerdere uitzendingen terugluisteren via de 'uitzending gemist' service  van StadsFM on demand. In een kalendertje kiest u de datum en tijd van de gewenste uitzending.

Hartelijk dank voor uw reactie. Deze is in goede orde ontvangen. Indien uw reactie voldoet aan onze huisregels plaatsen wij uw reactie op onze website.
Reactie plaatsen

Toon van der Aa op 27-01-2016 om 02:15:
Prachtige heldere webstek, die niet pijn doet aan je ogen en hersenpan; prima duidelijke doorklikmogelijkheden. Alleen zou ik bij 'uitzendign vande week' en 'column van de week vermelden wťlke week het betreft en welk jaar (dit laatste ook bij 'zomergasten').
Compliment!
Toon

De redactie is te bereiken via radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl