Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

17 augustus 2015

Radio Signaal over Levensboeken

In de uitzending van donderdag 20 augustus vertellen zomergasten Joke Veldkamp en Anita van Dijck over het Levensboek. Stem tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). We zijn natuurlijk ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Levensboek

Het concept van Levensboeken Is even simpel als krachtig: een vrijwilliger maakt samen met een oudere persoon een boek. Wie ben je, uit wat voor een gezin kom je, en wat heb je zoal meegemaakt privé en in je loopbaan. Wat betekent zo'n tastbaar bewijs van ervaringen voor de persoon in kwestie en wat brengt het de vrijwilliger?

Coördinator en cursist aan het woord

Joke Veldkamp is projectcoördinator voor levensboeken bij de ANBO en heeft ook elders  cursussen gegeven over het maken van levensboeken. Anita was één van haar cursisten en heeft als vrijwilliger inmiddels een levensboek helpen maken. 

Radio Signaal: ook in de cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel