Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

29 juni 2015

Vluchtelingen-kunstenaars te gast bij Radio Signaal

De eerste Zomergast van het seizoen is Stichting De Werkelijkheid, een collectief van kunstenaars met een vluchtelingenachtergrond. Donderdag 2 juli praat presentator Jan Barnhorn een vol uur lang met de zakelijk leider en twee kunstenaars/workshopdocenten. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). We zijn natuurlijk ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Stichting De Werkelijkheid

Stichting De Werkelijkheid begon als ondersteuningsproject voor gevluchte kunstenaars en is nu omgezet naar een meer definitief samenwerkingsverband van 40 kunstenaars met diverse disciplines. 

Even voorstellen...

Barbara Bink is de zakelijk leider van Stichting de Werkelijkheid. 
 
Anush Martirossian verzorgt workshops, interactieve projecten en concepten met grafische interactieve elementen. Zij kwam op 8 jarige leeftijd met  haar ouders uit Armenië.
 
Aleksandra Mihajlovic's discipline is alternatieve fotografie.  Zij kwam in 1995 als vluchteling uit Joegoslavië.

Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel