Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

12 oktober 2016

Radio Signaal, uitzending 13 oktober

10 jaar Radio Signaal! Deze week zijn twee redactieleden van het eerste uur te gast bij Inge Gerritsen. Zij geven een kijkje in de geschiedenis van het programma en de soms stormachtige ontwikkelingen in de GGz gedurende deze jaren. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Dini Glas en Toon van der Aa waren allebei betrokken bij het Amsterdams Patiënten/Consumenten Platform, dat samen met MEE-AZ in 2006 het programma ging maken. Toon van der Aa was er bestuurder en voorzitter van de sectie GGz. Dini stond er aan de wieg van de inmiddels uiterst succesvolle CrisiskaartDe naam Radio Signaal was afgeleid van de afdeling Signaal, zoals de individuele cliëntondersteuning toen heette.

Het nieuwe logo werd een felkleurige variatie op het rood-grijsblauwe APCP logo. 

 

10 jaar Signaal, 10 jaar GGz

Dini  werkt al geruime tijd als projectondersteuner bij SCIP (cliëntgestuurde initiatieven) en organiseert al jaren Psychiatriecafé's. Toon  kan vertellen over zijn belevenissen bij Bolwerk en de cliëntenraad van Arkin

Column

Toon van der Aa werkt nog steeds bij ons programma  als columnist. Deze week leest hij een speciale column voor, getiteld 'Radio Signaal 2031'.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 13.