Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

18 oktober 2021

Radio Signaal uitzending 21 oktober

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Mondharmonica leren spelen op basisscholen

Eugѐne Vriend is docent bij Locomonica, een mondharmonicaschool in Noord-Holland. Samen met de Stichting Mondharmonicales In De klas zet hij zich in om zoveel mogelijk kinderen op basisscholen mondharmonica te leren spelen en om hen een eigen mondharmonica te bezorgen. Muziek maken is goed voor de hersenen en de verbinding maar ook voor een regelmatige ademhaling. Eugѐne vertelt hierover en verzorgt live de muziek.

 

Psychiatrie Café

Sylvia Faverey  is een trouwe bezoeker van het Psychiatrie Café, een initiatief van de Stichting Clientgestuurde Initiatieven en Projecten (SCIP). Hoe ziet een bijeenkomst eruit en voor wie is het Café bedoeld? Welke onderwerpen worden er besproken? En wat levert het Sylvia op? We gaan op zoek naar de antwoorden.

 

Dierenambulance Amsterdam

Eelco Dieleman is manager bij de Dierenambulance Amsterdam. Hij vertelt over zijn werkzaamheden, de ambulance, de vrijwilligers en natuurlijk over de dieren.

 

Column

De column 'BOOS' is van Glende Westzaan.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.