Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

2 maart 2016

Radio Signaal uitzending 3 maart

In deze uitzending: jongeren en depressies, project Life Coach en Het Danspaleis. Stem tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). We zijn natuurlijk ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Project 'Eerder is beter'

Lidewy Hendriks is psycholoog van het Fonds Psychische Gezondheid. Zij vertelt in de uitzending over 'Eerder is beter', een project van het fonds. Veel jongeren, meer dan gedacht, hebben last van depressies. Met het project wil het fonds zorgen dat  jongeren al bij de eerste symptomen van psychische klachten de juiste hulp weten te vinden. Dit voorkomt dat ze ernstige psychische problemen ontwikkelen. Jongeren worden direct bij het project betrokken

Life Coach

Het project Life Coach biedt individuele ondersteuning aan mensen met een chronische ziekte of functiebeperking bij het omgaan met persoonlijke, praktische en sociale belemmeringen. De ondersteuning vindt plaats in de vorm van coaching door ervaringsdeskundigen. Het betreft hier één van de succesvolle projecten van Clientenbelang Amsterdam. Jan Barnhoorn praat met projectleider Annemiek Scheijde.

Dansplezier voor ouderen

Het Danspaleis bezorgt veel ouderen en hun (jonge) familieleden veel dansplezier met zijn mobiele disco . Rock & roll, disco, en smartlappen zorgen voor een geslaagde middag met swing en polonaise. Het Danspaleis heeft nu een nieuw project: 'Een plaatje en een praatje'. Projectleider Frederique Arnold vertelt er over.

Column

De column 'Overdrachtsgevoelens of verliefdheid?' is van Olga de la Fontaine.

Radio Signaal in de cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel