3 november 2020

Radio Signaal uitzending 5 november

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.
We herhalen deze keer onze uitzending van 7 maart 2019, met uiteraard wel actuele agenda en mededelingen.

 

10 jaar Life Coach

Life Coach biedt mensen met een chronische ziekte of functiebeperking individuele coaching bij het omgaan met belemmeringen.  Met coördinator Annemiek Scheijde en de coaches Renée Meijer en Gabriël de Haan  stonden we stil bij het toen 10-jarig jublileum. Vanwege de coronatijd openden ze onlangs een telefonisch spreekuur voor korte gesprekken.


Gilde Amsterdam

Gilde Amsterdam helpt jong en oud vrijwilligerswerk te doen om stadgenoten ondersteunen.  Daarnaast ondersteunt Gilde stichtingen en burgerinitatieven in oprichting. We praatten met directeur Annemarie Bever. Ook Gilde is in coronatijd nog actief, met aangepaste tijden en activiteiten.

 

Column

De column 'Duurzaamheid en gezondheid' is van Peter Petersen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.