Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

12 februari 2014

Uitzending Radio Signaal 13 februari

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat uit interviews, een column, nieuwsberichten en de agendarubriek, afgewisseld met niet-Hilversumse muziek. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). De uitzending van donderdag 13 februari heeft de volgende onderwerpen.

SAM

Jelle Daalderop (opvoedpoli) en Carmen Caspers (Combiwell)  praten in de studio met Michiel Appelman over SAM.
SAM is een Amsterdams maatjesproject, opgericht op 1 februari j.l. Het staat voor Sociale Amsterdammers  Wat is de aanpak van SAM? Waar komt SAM uit voort en in welke buurt is het project actief.?

Ervaringswerker Arkin

Annemiek Kootstra praat met Miriam Krekel. Zij is ervaringswerker bij Arkin, zorgverlener op het gebied van de Geestelijke gezondheid in Amsterdam.
Miriam zal vertellen over de inzet van ervaringsdeskundigheid bij GGz cliënten. Ook zal zij het een en ander uitleggen over de nieuwe training voor en door cliënten.

Column

Marja Moskieft  verzorgt de column: De Fritessnijder.

Radio Signaal - ook digitaal!

Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.  Ook kunt u uitzendingen uit het archief beluisteren op het Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel