Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

15 januari 2014

Uitzending Radio Signaal 16 januari

Luister naar een herhaling van een aantal interviews bij Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat uit interviews, een column, nieuwsberichten en de agendarubriek, afgewisseld met muziek. Met van 11.00 tot 12.00 uur de volgende onderwerpen.

Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.  Ook kunt u uitzendingen uit het archief beluisteren op het Youtube-kanaal. 

Altra

Esther Somoza is maatschappelijk werkster bij Altraen zij vertelt over de Zoekgroep. Hierin zitten mensen die zijn afgestaan na hun geboorte. Esther begeleidt hen bij hun zoektocht naar hun biologische moeder.

De Nieuwe Ooster

Marie-Louise Meuris is directeur van de Nieuwe Ooster, de begraafplaats in Amsterdam-Oost. Zij komt naar de studio om te vertellen over de activiteiten van het maandelijks Nabestaandencaféen het nut ervan. En over de herdenkingsdagen op de begraafplaats.

FunX

Ook in de uitzending een interview met dj Fernando Halman  over FunX, de best beluisterde radiozender voor jongeren in de Randstad. Wat is de meerwaarde van het radioprogramma? Op welke wijze bindt muziek jongeren?

De  column ‘Hé, hallo…je bent er nog’  is van Marjo Oosterholt.

  

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel