Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

15 mei 2013

Uitzending Radio Signaal 16 mei

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat onder meer uit interviews, een column, nieuwsberichten en agendarubriek. Luister van 11.00 tot 12.00 uur naar de volgende onderwerpen. Presentator: Olga van der Berg.

Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.  Ook kunt u uitzendingen uit het archief beluisteren op het Youtube-kanaal. 

Kijk in de Wijk

Olga van der Berg praat met Dini Glas over het evenement ‘Kijk in je wijk’ dat het Dagactiviteitencentrum Linnaeushof (nr. 4) op 30 mei van 12.00 tot 19. 00 uur in Amsterdam plaatsvindt. Het evenement biedt informatie over workshops over werk, vrije tijd, ontspanning en leren in Amsterdam Oost en Zuidoost. ‘Kijk in de Wijk’ wordt georganiseerd door: De Waterheuvel, Hvo/Querido, SCIP, Dynamo en Leger des Heils.

Dini Glas is projectcoördinator bij de Stichting Cliëntgestuurde Initiatieven en Projecten(SCIP) en organiseert  die dag workshops op het gebied van werken en leren.

Oranje Huis

In Alkmaar is het eerste Oranje Huis van Blijf Groep gevestigd. Een Blijf van m’n Lijf huis nieuwe stijl: advies en hulp, crisisopvang én begeleid wonen zichtbaar en onder één dak. Olga praat met een medewerkster over de Oranje Huis-aanpak.

Freedom Theatre

Het Freedom Theatre is een theater- en cultureelgezelschap in het Palestijnse vluchtelingenkamp Jenin op de Westelijke Jordaanoever (Israël). Hier leert een groep jonge Palestijnen onder begeleiding Nederlandse acteurs hun traumatische ervaringen om te zetten in theater. Regisseur Katrien van Beurden  van organisator Theatre Hotel Courage vertelt in de uitzending over dit project.

Marja Moskieft leest de column ‘Doe mij maar een eigenkracht centrale cadeau’. 

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel