Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

17 juli 2013

Uitzending Radio Signaal 18 juli

Vandaag opent Maribi Gomez, directeur van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA), de reeks zomeruitzendingen van Radio Signaal. In het eerste gedeelte van de uitzending praten we over de geschiedenis van de VCA: wanneer is deze opgericht en door wie? Welke samenwerkingspartners waren er toen? Ook besteden we aandacht aan de definitie van het vrijwilligerswerk. En wat is een goede vrijwilligersplek en wat wordt van een vrijwilliger verwacht?

In het tweede gedeelte kijken we met Maribi Gomez naar de maatschappelijke trends van 2013 en welke invloed zij hebben op het vrijwilligerswerk. Hoe speelt de VCA bijvoorbeeld in op de maatschappelijke stages? Welke partners zijn hierbij belangrijk en waar ligt welk initiatief?

In het laatste deel blikken we vooruit. In welke richting ontwikkelt het vrijwilligerswerk zich? Welke oorzaken zijn hiervoor aan te wijzen? 

Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.  Ook kunt u uitzendingen uit het archief beluisteren op het Youtube-kanaal. 

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel