Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

1 mei 2013

Uitzending Radio Signaal 2 mei

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat onder meer uit interviews, een column, nieuwsberichten en agendarubriek. Luister van 11.00 tot 12.00 uur naar de volgende onderwerpen.

Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.  Ook kunt u uitzendingen uit het archief beluisteren op het Youtube-kanaal. 

Wouw

Vanmorgen praten we met Wil Merkies en Dini Eekhuis van de WOUW, de Wijze Oude Wijven. Hoe bezien de vijftig plussers de gezondheidszorg en de toenemende vergrijzing? Wat zijn hun strijdpunten en hoe en geven zij  hier vorm aan?

Sinaï Centrum

Zo vlak voor dodenherdenking praat Jeannine met dhr. Fedia Jacobs, psychiater en waarnemend geneesheer-directeur  van het Sinai Centrum. In welke mate speelt de Tweede  Wereldoorlog nog een rol bij de hulpvraag van mensen die een beroep doen op het centrum? En met  welke aanpak, methodieken en therapieën worden oorlogsslachtoffers behandeld?

Droomboek

Kim Heerema praat met Martijn Kole, oprichter van het Rehabilitatie Instituut in Utrecht. Hij zet zijn droom voor het Droomboek uiteen: hij wil een samenleving waarin voor een ieder plek en hoop is. Het Droomboek zal op 5 september 2013 aan Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima worden aangeboden. De inzenders van de geselecteerde dromen zullen hierbij aanwezig mogen zijn. Het boek zal, naast een selectie van de meest verrassende en inspirerende dromen, ook een aantal foto’s van de inhuldiging op 30 april bevatten. Daarmee wordt het Droomboek een gedenkwaardig tijdsdocument voor iedereen koningsboek.

Onze nieuwe columnist Peter leest de column ‘Over een speedboot en het groeisyndroom’. 

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel