Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

18 februari 2014

Uitzending Radio Signaal 20 februari

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat uit interviews, een column, nieuwsberichten en de agendarubriek, afgewisseld met niet-Hilversumse muziek. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). De uitzending van donderdag 20 februari staat in het teken van voeding en voedselproductie.

De Keuken van het ongewenste dier

Nicolle Schatborn  vertelt in de studio over ‘De  Keuken van het ongewenste dier.’
Zij is betrokken bij dit project, maar wat houdt het in? Wie zijn die ongewenste dieren? Wat wil zij met het project bereiken?
Nicolle praat verder over het jaarlijkse Oeverlandfestival waar zij ook bij betrokken is. Hoe staat het met de dierenstand in dit gebied?

Superfoods

Mara Looij is eigenaresse van een diëtistenpraktijk en tevens diëtiste. Stephanie Haesen  interviewt haar in de studio over superfoods.
Superfoods zijn helemaal hot maar wat zijn het eigenlijk? Welke producten vallen er onder? Zijn ze eigenlijk wel zo gezond?

Wakker Dier

Hanneke van Ormondt  is woordvoerder van Wakker Dier. Op dit moment is Wakker Dier weer veel te horen op de radio. Wat zijn hun successen? Wat de speerpunten van deze organisatie. Wat wil zij bewerkstelligen bij consumenten en bij de supermarkten?

 

Column

De zeer actuele column ‘Olympische seksualiteit’ is van Toon van der Aa .

 

Radio Signaal - ook digitaal!

Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.  Ook kunt u uitzendingen uit het archief beluisteren op het Youtube-kanaal 

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel