Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

19 maart 2014

Uitzending Radio Signaal 20 maart

Luister vandaag naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat uit interviews, een column, nieuwsberichten en de agendarubriek, afgewisseld met niet-Hilversumse muziek. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether).

Voedselbank voor dieren

Veel inwoners van Amsterdam hebben huisdieren. Om te voorkomen dat mensen door financiële omstandigheden niet meer voor de dieren kunnen zorgen, heeft Amsterdam sinds kort speciaal voor hen voedselbank. Anneke van den Berg leidt deze bank en zij vertelt over de ontstaansgeschiedenis, de inkomenstoets, hun bestaansrecht en nog veel meer.

Autismeweek

Van 29 maart t/m 5 april is het Autismeweek. Waar ligt de oorsprong van deze week en welke activiteiten staan er op stapel? Welk motto heeft deze week en wie zijn de meewerkende partners? Marjolijn Busman, voorlichter van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA), vertelt erover in de uitzending.

Expositie 'Leestekens'

Bert Schoonhoven, galeriehouder van Outsider Art Amsterdam, vertelt over de expositie ‘Leestekens’. Met foto’s, film, kunst en tekst toont de expo de levenskunst van mensen met dementie. De expo is met zorgverlener Cordaan samengesteld en tot en met 30 maart te bezoeken bij Outsider Art aan de Nieuwe Keizersgracht 1a in Amsterdam.

Column 

De column van Marjo Oosterholt gaat over de tweedeling in de maatschappij en is getiteld 'Gezond versus niet gezond.

Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.  Ook kunt u uitzendingen uit het archief beluisteren op het Youtube-kanaal 

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel