Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

24 april 2013

Uitzending Radio Signaal 25 april

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat onder meer uit interviews, een column, nieuwsberichten en agendarubriek. Luister van 11.00 tot 12.00 uur naar de volgende onderwerpen. Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.  Ook kunt u uitzendingen uit het archief beluisteren op het Youtube-kanaal. 

 

Tineke Stricker (bestuurssecretaris) leest een In Memoriam over Roy Buys, de onlangs overleden voorzitter van Vereniging Cliëntenbelang Amsterdam.

 

Galerie Beeldend Gesproken

Monique Cornelissen is manager van Galerie Beeldend Gesproken. Zij vertelt over de galerie en de collectie die vervaardigd is door mensen met een psychiatrische achtergrond.

 

Verweesden

Het Maagdenhuisfonds bekommert zich om de verweesden in de samenleving met bijzondere aandacht voor de jeugd en ouderen. Zo steunt het fonds ook projecten in Suriname. Bestuurslid Marga van Gelderen vertelt haar over het hedendaagse Suriname, de ontwikkelingen en de problemen. 

 

Moderne slavernij

Honderdvijftig jaar geleden, op 1 juli 1863, vond in Nederland de afschaffing van de slavernij plaats. Ter gelegenheid hiervan organiseert de Rotaryclub Amsterdam en de Stichting Julius Leeft! op 26 juni een benefietconcert in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. De opbrengst van de benefietavond gaat naar de Stichting Fairwork. Deze stichting strijd tegen moderne slavernij in Nederland, onder meer door hulpverlening en voorlichting. Radio Signaal praat met  mevrouw Zondermet over het werk van Fairwork.

 

De column ‘Ouder worden nummero 9' is van Olga de la Fontaine

 

Deel dit artikel