Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

24 februari 2014

Uitzending Radio Signaal 27 februari

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat uit interviews, een column, nieuwsberichten en de agendarubriek, afgewisseld met niet-Hilversumse muziek. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether), of luister achteraf via internet. De uitzending van donderdag 13 februari heeft de volgende onderwerpen.

De Volksbond

Bart van Velde van De Volksbond  praat in de studio met Jan Barnhoorn. De Volksbond richt zich o.a. op mensen met sociale, psychische en gezondheidsproblemen. Welke activiteiten onderneemt ze en waar is ze te vinden in Amsterdam?

Stichting Olijf

Kristel Hoogwout praat over haar werkzaamheden bij stichting Olijf. Deze organisatie biedt geestelijke en andere ondersteuning aan vrouwen met gynaecologische kanker.

Tinnitus (oorsuizen)

Jan Barnhoorn interviewt Karel Gillissen  van de NVVS-commissie-Tinnitus. NVVS staat voor Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden. Wat betekent Tinnitus voor mensen en wat heeft de NVVS hen te bieden?

Column

De column ‘Niet iedereen is geschikt’,  is van Olga de la Fontaine. 

Radio Signaal - ook digitaal!

Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.  Ook kunt u uitzendingen uit het archief beluisteren op het Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel