Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

27 maart 2013

Uitzending Radio Signaal 28 maart

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat onder meer uit interviews, een column, nieuwsberichten en agendarubriek. Luister van 11.00 tot 12.00 uur naar de volgende onderwerpen. Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.   

 

Stigmatisering

Kim Helmus is GGz psycholoog bij de GGz en als projectmedewerker Anti-stigma werkzaam bij Kenniscentrum Phrenos. Dit kenniscentrum streeft er naar het persoonlijk herstel en de maatschappelijke participatie van mensen met psychotische of andere ernstige en meestal langdurige psychische stoornissen te bevorderen. Kim Herema interviewt haar over haar strijd tegen stigmatisering van mensen met een GGz-verleden.

 

FunX

Raymond Aronds praat met  Fernando Halman, medewerker van radiozender FunX. Oorspronkelijk opgericht om jongeren en jongvolwassenen te bedienen – en te binden - van 15 tot 35 jaar in de stadsregio’s van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Inmiddels richt de zender zich ook op jongeren en jongvolwassenen in de rest van Nederland. FunX draait hun muziek en biedt een platform voor meningsuiting en dus meningsvorming.

 

Alliantiedag

Lotte Frescher, redacteur bij uitgeverij Tobi Vroegh, vertelt over de Alliantiedag afgelopen donderdag in Den Bosch. De uitgeverij was een van de tien genomineerden voor de RIBW-alliantie trofee. De afkorting RIBWstaat voor Regionale Instelling voor Beschermende Woonvormen. Ook vertelt zij kort over de komende publicaties van deze bijzondere uitgeverij.

 

Marja Moskieft leest haar column 'Baas in eigen blaas'.

 

Deel dit artikel