Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

2 oktober 2013

Uitzending Radio Signaal 3 oktober

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat onder meer uit interviews, een column, nieuwsberichten en agendarubriek. Met van 11.00 tot 12.00 uur de volgende onderwerpen. Presentator: Michiel Appelman.

Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.  Ook kunt u uitzendingen uit het archief beluisteren op het Youtube-kanaal. 

Overvraagde mantelzorgers

In de studio praat Michiel Appelman met Barbara Groeneveld en Titiaan Zwart van MANTELAAR. Samen hebben zij dit nieuwe initiatief voor mantelzorg opgezet voor mensen in Amsterdam en Amstelveen. Het initiatief richt zich op de overvraagde mantelzorgers en beidt hen een betrouwbare plaatsvervanger.  De organisatie heeft  een netwerk van geneeskunde studenten op tijdelijk de zorg over te nemen. 

Eenzaamheid

Met Matthias de Vries staan we stil bij de Week van de Eenzaamheid. Matthias is werkzaam bij de Protestante Diaconie en contactpersoon van de Amsterdam afdeling van ‘Coalitie Erbij’. Hoe zit het met de eenzaamheid in Amsterdam als landelijk ongeveer één miljoen mensen structureel eenzaam zijn? Wie maken er deel uit van de coalitie en wanneer is deze opgericht? Welke activiteiten zijn er (geweest) in de Week van de Eenzaamheid.

Nieuwe glossy STRAAT

En we hebben een interview met Hans van Dalfsen, hoofdredacteur van de daklozenkrant Z. Met hem praten we over de nieuwe glossy STRAAT die vanaf 11 oktober op straat te koop zal zijn.

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel