Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

5 december 2013

Uitzending Radio Signaal 5 december

Luister naar een nieuwe uitzending van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat uit interviews, een column, nieuwsberichten en de agendarubriek, afgewisseld met muziek. Met van 11.00 tot 12.00 uur de volgende onderwerpen.

Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.  Ook kunt u uitzendingen uit het archief beluisteren op het Youtube-kanaal. 

Nationale Vrijwilligersdag

In aanloop naar de Nationale Vrijwilligersdag op zaterdag 7 december worden in het hele land activiteiten op touw gezet. Simone Timmer, communicatieadviseur bij de Vrijwilligers Centrale Amsterdam, vertelt over deze nationale dag en wat er in de stad georganiseerd wordt. Zelf werkt ze aan een spannende verrassing voor de Amsterdamse vrijwilligers via de Social Media.

Cordaan

Erna Ammeraal is coördinator van de vrijwilligers bij Cordaanin Amsterdam. Wat is Cordaan en op welke terreinen is Cordaan actief? Wat is er veranderd in de loop der jaren, en waar leiden die veranderingen toe?

Na een korte muzikale onderbreking vertelt Erna over het contact dat zij met ruim 200 vrijwilligers heeft en over de maatschappelijke stages. Wat hebben vrijwilligers en stagiaires te bieden, en wat levert het werk bij Cordaan hen op?

De column is van Nynke van Zwol en gaat vandaag natuurlijk over Sinterklaas. 

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel