Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

3 april 2013

Uitzending Radio Signaal van 4 april

Luister naar de uitzending van 4 april van Radio Signaal, een programma met informatie en discussie over gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen. Elke uitzending bestaat onder meer uit interviews, een column, nieuwsberichten en agendarubriek. Met van 11.00 tot 12.00 uur de volgende onderwerpen.  Luister via deze link naar de uitzending. Of volg Radio Signaal via Twitter.   

 

Sport voor mensen met beperking

De Amsterdamse Pluim is een jaarlijkse prijs voor sportorganisaties en –verenigingen die zich speciaal onderscheiden met een sportaanbod voor mensen met een beperking. Irma Kreuger, coördinator van de Visitatiecommissie en Harry Visser, consulent aangepast sporten bij de gemeente Amsterdam, vertellen meer over dit project. Cliëntenbelang Amsterdam vormt met het Astmafonds, Stichting De Omslag, Gehandicaptensport Nederland en de SportService van de Gemeente Amsterdam de projectgroep.

 

Meldpunt

Michiel Appelman interviewt Hilde van ‘t Klooster over het Meldpunt van Cliëntenbelang Amsterdam. Bij dit onafhankelijke meldpunt kunt u terecht met vragen, meldingen en klachten over de gezondheidszorg en de Wet maatschappelijke ondersteuning. Ook medewerkers van verzorgings- en verpleegtehuizen kunnen bij hier terecht met klachten over de kwaliteit van zorg in hun instelling. 

 

Autisme

Het is Autismeweek. Het thema van de week is : aan de slag met autisme! De Autismeweek is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Autisme en het Autisme- Fonds. Jeannine van Dijck praat met Marjolijn Busman, fondsenwerver bij de Nederlandse Vereniging voor Autisme, over het initiatief en de activiteiten die deze week plaatsvinden. De Autismeweek loopt tot en met 6 april.

 

De column 'Blind date’ wordt gelezen door Alette van Benthum.

  

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel