Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

31 maart 2019

Vooruitblik Radio Signaal

We blikken ook nu weer vooruit op de uitzendingen van Radio Signaal. De komende maand komen er weer tal van interessante gasten naar de studio. Radio Signaal is elke donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur te beluisteren.

 

4 april

Te gast is Margot Ende,  directeur  van de organisatie Het vergeten kind. De werkzaamheden voor de pleegzorg  en de activiteit tegen het gesleep met pleegkinderen van plek naar plek is wel redelijk bekend. Het Vergeten kind doet  nog veel meer:  Heppie vakanties en weekenden, Heppie Hotel, Talentontwikkeling,  en steun aan andere projecten. En Hester Noll komt vertellen over Fitkids, een bijzonder beweegprogramma voor kinderen met een aandoening of chronische ziekte.

 

11 april

We gaan het hebben over de Stichting The Faketory De stichting heeft tot  doel om via social art (kunst) en wetenschappelijk onderzoek , producties te maken die het leven verbeteren van groepen die sociale uitsluiting ondervinden. Hierbij gaat het vooral, maar niet uitsluitend, om ouderen, jongeren in achterstandsituaties, daklozen en de LHBT-gemeenschap.

 

18 april

De uitzending verzorgen we dit keer vanuit het Ramses Shaffyhuis. Een prachtig initiatief waar ouderen en jongeren samenleven, die zich toeleggen op kunst. Initiatiefnemer, bewoners en bezoekers vertellen  over wat het huis bijdraagt aan hun leven.

 

25 april

Te gast zijn Krista Jansen en Esther Kok van Cliëntenbelang Amsterdam. Krista is daar programmamanager en vertelt over haar werk. Esther geeft tekst en uitleg over haar werkzaamheden voor mensen met verward gedrag én zal meer vertellen over ons evenement 'Mijn plek in de samenleving' op donderdag 23 mei. Deze dag vieren we ook ons 10-jarig bestaan.
 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel