Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Parkeren

Parkeren

Hier vindt u meer informatie over parkeren, gehandicaptenparkeerplaatsen en het voorrijden met eigen vervoer en het Aanvullen Openbaar Vervoer (AOV).

 

Let op: Parkeersituatie wijzigt!

Vanaf 17 februari 2020 is het op heel Oostenburg verboden uw auto op straat te parkeren. Uw auto kunt u vanaf 17 februari parkeren in de nieuwe overdekte parkeergarage Oostenburg. Lees de flyer met meer informatie.

 

Parkeren

Het parkeerterrein bij het INIT- gebouw heet Parking Oostenburgereiland. Parkeertarief is € 5,00* per uur, max. dagtarief € 15,-. Betalen is mogelijk met Pin en contant geld. Op dit terrein geldt betaald parkeren, ook op de algemene gehandicaptenparkeerplaatsen.

*Een deel van een uur geldt als volle tijdseenheid.

 

Gehandicaptenparkeerplaatsen

  • In de parkeergarage is op de derde verdieping een algemene gehandiaptenparkeerplaats. De deuren naar het kantoor, eveneens op de derde verdieping, zijn voorzien van deurautomaten.
  • Op het terrein is op de Oostenburgermiddenstraat een algemene gehandicaptenparkeerplaats ter hoogte van de hoofdingang.

In de Conradstraat kunt u met de Gehandicaptenparkeerkaart of de Amsterdamse parkeerontheffing voor gehandicapten wel gratis parkeren. De afstand naar de (hoofd)ingang is dan wel meer dan 200m.

 

Voorrijden met eigen vervoer en AOV

  • Taxibusjes van het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV) kunnen tot vlak bij onze eigen ingang. De portier van het parkeerterrein opent de slagboom.
  • Voor het halen en brengen met eigen vervoer zoeken we nog een passende oplossing om het parkeerterrein op te komen.