Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Onze life coaches

Ze stellen zich hier kort aan u voor.

 

Annemiek (1967)Life Coach Annemiek Scheijde april 2019.jpg

Ik ben geboren met een groeistoornis met gewrichtsafwijkingen. Met mijn handicap heb ik altijd midden in het leven gestaan. Mijn schooltijd heb ik afgerond met een Hbo-diploma. Na 12 jaar als beleidsmedewerker te hebben gewerkt kwam ik in een forse burn-out terecht. Ik moest opnieuw mijn leven met mijn beperking uitvinden. Het was moeilijk hier hulp bij te vinden van iemand die echt wist wat het betekent om met een fysieke beperking te leven. Als life coach hoop ik mensen met mijn ervaring te helpen een eigen draai in hun leven te vinden.

 

Melanie (1968)Life Coach Melanie Peterman april 2019.jpg

Ik vind het leven, ondanks dat ik het soms lastig vind, erg leuk! Door goede ondersteuning van familie, vrienden & hulpverlening, door vrijwilligerswerk (o.a. lid werkgroep toegankelijkheid, voorzitter cliëntenraad, bestuurslid stichting) en mijn eigen ontdekkingsreis heb ik weer een mooi leven opgebouwd. Voor cliënten van Life Coach wil ik met mijn eigen ervaringen helpen de kwaliteit van hun leven te verbeteren. En om met een versterkte zelfredzaamheid en geloof in eigen kunnen hun eigen weg te vinden.

 

Life Coach Annelies Boen april 2019.jpgAnnelies (1965)

Jarenlang heb ik in de kinderopvang gewerkt, als groepsleidster, manager en coach. Tijdens mijn studie lichaamsgericht kinder- en jeugdtherapeut werd ik gediagnosticeerd met een progressieve spierziekte. Ik moest stoppen met de opleiding en werd van mijn werkplek gehaald. Ik ben met mezelf aan de slag gegaan en heb daarbij veel hulp gehad van vrienden familie en het revalidatiecentrum. Contact met ervaringsdeskundigen heb ik hierbij wel gemist. Graag help ik nu als ervaringsdeskundig life coach andere mensen zoeken naar hun eigen kracht en mogelijkheden. 

 

Life Coach Renee Meijer april 2019.jpg

Renée (1977)

Vanaf mijn puberteit worstel ik met ernstige vermoeidheid en fysieke klachten. Ik heb uiteindelijk een HBO diploma gehaald en jaren met veel plezier gewerkt in de zorg. In 2009 werd ik ziek en kwam ik ‘thuis te zitten’. Ik kreeg uiteindelijk de diagnose ME/cvs en POTS. Ik wil veel, maar wat ik kan is beperkt. Met vallen en opstaan heb ik hier beter mee leren omgaan. Ook met de beperkingen geniet ik van het leven. Eind 2014 heb ik een opleiding Life Coaching afgerond. Nu begeleid ik met veel liefde en plezier mensen op hun persoonlijke weg.

Deel dit artikel