Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Coalitie Acute Zorg

Een gele ambulance rijdt door de Regulierbreestraat in Amsterdam

De coalitie Acute Zorg Amsterdam is een aanvulling op het Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ). De coalitie is opgezet om de krachten te bundelen, om knelpunten structureel op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat we inwoners acute zorg van goede kwaliteit kunnen blijven leveren, ondanks alle veranderingen die op ons afkomen.

 

Binnen de coalitie Acute Zorg werken we samen met en tussen de ROAZ, ziekenhuizen, gemeente, GGD, Ambulancediensten, Huisartsen en Huisartsenposten, VVT, en Zilveren Kruis.

 

Burgerparticipatie Initiatief

Vanaf september dit jaar gaan we binnen de coalitie aan de slag met burgerparticipatie. Tijdens een recent overleg hebben we diverse initiatieven op een rijtje gezet om de participatie van Amsterdammers te versterken. Binnenkort gaan we die met alle organisaties binnen de coalitie uitwerken.

 

Inzet ervaringsdeskundigheid

Heeft u ervaringskennis en wilt u ee bijdrage levere aan vraagstukken rond acute zorg? Dan nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan de werkgroepen en uw inzichten te delen. U kunt zich opgeven bij één van onderstaande collega's.

 

EnisReyhan_1 200 bij 133 pixels.jpgEnis Reyhan

Coördinator Programma Amsterdam Vitaal en Gezond 
e.reyhan@clientenbelangamsterdam.nl

 

 

HermanKleinTiessink_2 200 bij 133 pixels.jpgHerman Klein Tiessink

Beleidsmedewerker Zorg & Welzijn en stadsdelen Nieuw-West en Centrum

h.kleinti@clientenbelangamsterdam.nl