Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

9 juni 2020

Radio Signaal uitzending 11 juni

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Dini Glas

In onze eerste live-uitzending sinds de coronamaatregelen ontvangen we Dini Glas. Op 3 juli ontvangt zij een koninklijke onderscheiding voor haar jarenlange vrijwillige inzet voor Amsterdammers met psychische problemen. Met name ook voor de Psychiatrie Cafés die zij eigenhandig tot grote bloei bracht. We kennen Dini als oud-medewerker van Cliëntenbelang Amsterdam. En niet te vergeten als mede-oprichter, programmamaker en presentator van Radio Signaal.

 

Psychiatrie Café

We praten met Dini over haar achtegrond en drijfveren en natuurlijk over de cafés. Passen zij in de traditie van zelforganisaties of wellicht van de anti-psychiatrie? En is het lintje voor Dini een stimulans om door te gaan?


Column

De column 'Anderhalve meter'  is van Toon vaan der Aa.
 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.