4 februari 2020

Radio Signaal uitzending 6 februari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Grenzeloos Amsterdam

Tijdens deze uitzending doet Krista Jansen, programma-manager bij Cliëntenbelang Amsterdam,  verslag van de bijeenkomst ‘Grenzeloos Amsterdam’ die op 27 januari in Pakhuis de Zwijger plaatsvond. Volgens het VN-verdrag voor de rechten van mensen met een beperking, moet de gemeente een Amsterdamse Lokale Inclusie Agenda opstellen. Tijdens de bijeenkomst nam wethouder Zorg Simone Kukenheim de 10 speerpunten in ontvangst.

 

Zwartwitboek Openbaar Vervoer

Ook te gast is onze beleidsmedewerker Toegankelijkheid & Mobiliteit Bart Weggeman. Hij vertelt over het Zwartwitboek OV dat eind vorig jaar is aangeboden in de Vervoersregio. Hierin staan goede en slechte ervaringen van mensen die hebben gereisd met het Openbaar Vervoer sinds de Noord/Zuidlijn is gaan rijden en het nieuwe lijnennetwerk is ingevoerd. Hoe is dit boek ontvangen? En wat zijn de laatste ontwikkelingen in het regio- en doelgroepenvervoer? 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.