Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

29 april 2020

Vooruitblik uitzendingen Radio Signaal

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. Door de Coronacrisis kunnen we geen gasten in de studio ontvangen. Om dat op te vangen herhalen we eerdere uitzendingen die ook zeker de moeite waard zijn!

 

7 mei

Een herhaling van de uitzending van 28 febr 2019. Esmeralda Jongmans ontdekte in Amsterdam-Noord kinderen met honger. Zij ging voor en met hen koken en richtte later Stichting De Flora Kokjes Minima Kidsclub op. 
Er zijn nogal wat auto-immuunziekten. Nolda Delpeut lijdt aan Auto-immuun Hepatitis (AIH). Zij vertelt hierover samen met José Willemsen (directeur) van de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV).

Klik hier voor meer informatie over de uitzending.


14 mei

Een herhaling van de uitzending van 7 februari 2019. Joel Dijkstra werkt met zijn partner als hulpverlener bij het Leger des Heils. Hij vertelt over het werk van het Leger en het leven als heilsoldaat.

 

Politieman Zwarts vertelde over het project dat zware criminelen begeleidt met hulp van politiefunctionarissen. Ook vertelde hij over het Educatief Programma Jongeren, opgezet door de politie en acteur Peter Faber.

Klik hier voor meer informatie over de uitzending.

 

21 mei

Een herhaling van de uitzending van 16 mei 2019 Hierin staat de relatie tussen dier en mens centraal. Met Mieke Zwaan over de Stichting OOPOEH. Deze helpt senioren aan meer beweging en gezelligheid door hen te koppelen aan een lieve oppashond in de buurt.

 

Lenny Popelier werkt bij het Kattencafé Kopjes. Dit bestaat sinds april 2015 in de Amsterdamse Baarsjes en loopt enorm goed. De katten komen uit het asiel.Bezoekers krijgen hun aandacht en voorlichting over katten en dierenasiels. 

Klik hier voor meer informatie over de uitzending.

 

28 mei

Een herhaling van de uitzending van 11 april 2019. Met Martijn Crowe en Sabya van Elswijk, oprichters van de The Faketory. Wereldwijd doet dit kennisinstituut antropologisch onderzoek naar de vergrijzende samenleving. Martijn vertelde over zijn veldonderzoek naar de wijkzorg in 4 wijken in Amsterdam. Het resultaat was een ontroerend, informatief en soms onthutsend inzicht.

Klik hier voor meer informatie over de uitzending.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel